facebook giriş
  • Facebook şifre kırma

    Facebook şifre kırma, günümüzde insanların en çok arzuladığı şifrelerin başında gelmektedir. Bu nedenle Facebook şifresi kırmak için size bazı alternatifler sunacağız.

  • Facebook hesap silme

    Facebook hesabını silediğiniz takdirde kesinlikle dönüşü yoktur. Tüm fotoğroflar, paylaşımlar, yorumlar, arkadaşlar aklınıza gelebilecek her şey silinecektir. Bu nedenle oturup bir kez daha düşünmenizde fayda vardır.

  • Facebook hesap dondurma

    Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede en sonra yer alan kısımdan hesap ayarları kısmına giriş yapınız.Burada sol tarafta güvenlik ayarları sayfasına giriş yapınız.En alt kısımda yer alan hesap dondur sekmesine tıklayınız. ...

  • Programsız Facebook hesap şifresi kırma

    Yazıyı sonuna kadar okursanız doğal yönden bir kaç yöntem ile kırma imkanınız bulunur. Öncelikle arkadaşlar bu tür yalan ve dolanlara asla inanmamanızı tavsiye ediyorum. Hiç bir şifre program ile kırılmaz. ...

  • Facebook tavla hilesi

    Programda hız ayarı var.Onu son seviye yapıyoruz.Belli bir süre sonra odadaki herkes pinglenmeden dolayı odadan atılıyor.Ayrıca hızlı ve daha iyi zar atma vs var onlarıda bulabilirsiniz programda. ...


Programsız Facebook hesap şifresi kırma şifre çalma

Merhabalar. Yazıyı sonuna kadar okursanız doğal yönden bir kaç yöntem ile kırma imkanınız bulunur.

Öncelikle arkadaşlar bu tür yalan ve dolanlara asla inanmamanızı tavsiye ediyorum. Hiç bir şifre program ile kırılmaz. Kırabilen programlarda kolay şifreleri kırabilir. Bu tür programları size şöyle açıklayayım.

Bazı şifre çalma programları çalıştırıldığı zaman tek tek şifreler denemektedir. Program kendince şifre oluşturup doğru şifreyi buluna kadar tekrar eder. Eğer kullanıcı kolay şifre seçmişse , 123456, 123456a, 654321, aabbcc gibi şifreler program bulabilir. Bunu zaten normal insanda bulabilir.

Programsız direk şifre çalmak için biraz beyin yeteneği kullanmanız gerekir. Kıracağınız şifrenin ait olduğu Facebook üyesini iyi tanımanız gerekir. Kişi eğer bilgisayardan pek anlayan birisi değilse şifrem çalınır kaygısına kapılmaz. Bu tür insanlara da zaten hesapları başkaları açmıştır. Birine hesap açarken şifren ne olsun dediğinde ya 1234561, 123456, 654321, 741852963, 963852741, 741963, 741852, 112233445566 gibi şifreler kullanırlar. En çok kullanılan ise doğum tarihi ve isimdir. Örneğin kırmak istediğiniz Facebook sahibinin adı ahmet doğum tarihide 1990 olsun. Bu kişi ahmet1990, ahmo1990, ahmet23, ahmo23 gibi şifreler kullanabilir. Yada a123456 gibi şifreler kullanabilir.

Eğer kıracağınız şifre bir bayana aitse bayanlar şifreyi unutmamak için daha kolay şifreler kullanır. 123456, 12345611 gibi yukarıda yer alan şifrelerde dahil olmak üzere hayvan isimleri de kullanabilir. Yada seniseviyorum, yada erkek arkadaşının ismi yada isim bulunduğu şehir. Bu kısmı üstte unuttum erkekler içinde geçerlidir. Mesela istanbullu olan birisi 34 plaka kullanabilir. yesim34 yada istanbullu olup elazığda yaşıyorsa yesim23 gibi şifreler kullanabilir.

Bu tür yöntemler ile Facebook hesap şifresi çalabilirsiniz. Onun haricinde size vaatlerde bulunan kişiler ancak zaman kaybı yapacaktır. Bu yukarıda anlattığım mantığı iyi kavrarsanız ve geliştirirseniz şifre çalabilirsiniz. Başka Facebook hesap şifresi kırmak imkansız olur.

arama kelimeleri : facebook şifre kırma, facebook şifresi kırma, facebook şifre çalma, facebook hesap çalma programsız, programsız facebook şifre kırma

2 yorum:

Yorum Gönder