facebook giriş
  • Facebook şifre kırma

    Facebook şifre kırma, günümüzde insanların en çok arzuladığı şifrelerin başında gelmektedir. Bu nedenle Facebook şifresi kırmak için size bazı alternatifler sunacağız.

  • Facebook hesap silme

    Facebook hesabını silediğiniz takdirde kesinlikle dönüşü yoktur. Tüm fotoğroflar, paylaşımlar, yorumlar, arkadaşlar aklınıza gelebilecek her şey silinecektir. Bu nedenle oturup bir kez daha düşünmenizde fayda vardır.

  • Facebook hesap dondurma

    Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede en sonra yer alan kısımdan hesap ayarları kısmına giriş yapınız.Burada sol tarafta güvenlik ayarları sayfasına giriş yapınız.En alt kısımda yer alan hesap dondur sekmesine tıklayınız. ...

  • Programsız Facebook hesap şifresi kırma

    Yazıyı sonuna kadar okursanız doğal yönden bir kaç yöntem ile kırma imkanınız bulunur. Öncelikle arkadaşlar bu tür yalan ve dolanlara asla inanmamanızı tavsiye ediyorum. Hiç bir şifre program ile kırılmaz. ...

  • Facebook tavla hilesi

    Programda hız ayarı var.Onu son seviye yapıyoruz.Belli bir süre sonra odadaki herkes pinglenmeden dolayı odadan atılıyor.Ayrıca hızlı ve daha iyi zar atma vs var onlarıda bulabilirsiniz programda. ...


Facebook beyaz ekran hatası çıkıyor - Face beyaz sayfa sorunu

Facebook neden açılmıyor, konusunda siz değerli ziyaretçilerimize ' sorunun neden kaynaklandığını bize açıkça yazınız " diye belirtmiştik. Eren Öztürk arkadaşımız tarafından bir cevap yazıldı. ' Şifremi doğru yazıyorum.Sayfa açılacak gibiyken beyazlaşıyor. Sadece benim facebook hesabımda oluyor.' dedi.

Facebook, ekran beyaz çıkıyorsa bunun birden fazla nedeni olabilir. Kullandığınız İnternet limiti azalmış olabilir. Kullandığınız tarayıcı ( firefox, mozilla, explorer, google chrome ) hatalı olabilir. Bazen yüklü sayfalara giriş yapıldığında tarayıcıların ayarları bozulur. Yada en önemlisi facebook ayarların da yer alan Güvenli Gezinme şuanda kapalı olabilir. Güvenli gezinme kapalı olduğu zaman https çalışmaz. Bu nedenle kasma olabilir.

Siz giriş yaparken beyaz ekran hatası aldığınız için öncelikle tekrar bunu devam edin. Eğer olmazsa farklı tarayıcılardan facebook'a giriş yapın. Farklı tarayıcıların birinde giriş yaptığınız an Güvenlik Ayarları bu bağlantıya girin. Güvenli gezinme ayarını açık hale getirin. Daha sonrasında blogumuzun en üst kısmında yer alan şifre alanından facebook'a girin. Eğer halen sorun çözülmezse bunu bize alt kısıma yazın. Yada sorununuzu çözerseniz bunu alta belirtin. Bizde bu konunun işe yaradığını bilip diğer sorun yaşayanlara tavsiye edelim. Yada sorununuzu kendiniz çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü alta yorum olarak yazın.

Diğer arama motorlarından sitemize : Facebook açılmıyor beyaz ekran çıkıyor, facebook beyaz ekran sorunu, facebook beyaz sayfa kelimelerinden ulaşıldı.

Categories:

2 yorum:

öncelikle ben dede beyaz hata çıkıyor chormeden giriyorum exploer dende denedim nedense ondanda girmiyor bir kere girdi ama anasayfa çok değişikti her yer birbirine karışmıştı

ohhhhhhh açıldı allahım sana şükür ve bu sayfayada teşekürler

Yorum Gönder